Candát s fíky a slaninou

SEZNAM SUROVIN

- 4 filety z candáta

- 100 g sušených fíků

- 3 pol. lžíce hrubozrnné francouzské hořčice

- 150 g anglické slaniny

- olivový olej

- sůl

- pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

Sušené fíky rozkrájíme na malé kousky a smícháme s hořčicí. Filety z obou stran osolíme, opepříme a na jednu stranu naneseme směs z fíků a hořčice. 

Obalíme anglickou slaninou a lehce (1–2 minuty) opečeme po obou stranách na velmi rozpálené pánvi.

Necháme dodělat v troubě rozpálené na 200°C asi 10 minut. 

 

 

 

KALENDÁŘ AKCÍ

«ŘÍJEN»
POÚTSTČTSONE
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

OBLÍBENÝ RECEPT

Magazín